چرا هنوز مهم‌ترین شعار انتخابات مبارزه با فساد است؟!

چرا هنوز مهم‌ترین شعار انتخابات مبارزه با فساد است؟!

✍امید فراغت/روزنامه نگار

آقای قالیباف؛تافته جدا بافته از دیگر مسئولان نیستید! هستید؟! چرا فکر می‌کنید دیگران نتوانستند اما شما و تیم‌تان می‌توانید؟! آیا فکر نمی کنید در بسیاری از مواضع احتیاج به باز تولید و باز تعریف معانی و مفاهیم وجود دارد؟ ایراد کار کجاست که دولت به دولت و مجلس به مجلس و شوراء به شوراء آمدند و رفتند اما مشکلات اساسی همچنان به قوت خود باقی ست؟

آقای قالیباف؛مردم نسبت به آینده خوشبین نیستند چرا که مشاهده کرده‌اند که حتی توانِ ثابت نگه داشتن قیمت اقلام خوراکی وجود ندارد! با یک اظهار نظر بیرونی قیمت کالاهای اساسی از تعادل خارج می شود. جامعه بین شرق و غرب تلو تلو می‌خورد و این در حالی است که مردم شعار نه شرقی نه غربی شنیده‌اند اما اکنون متوجه شده‌اند که مجبور به تبعیت از نظم بین‌الملل هستیم و اگر بخواهیم قوانین درست یا غلط آنان را اجرا نکنیم مورد تحریم قرار می‌گیریم!

تحریم همان تنبیه است! بنابراین سیاست‌ورزی کشورها بر اساس منافع است و هیچ کشوری بر سَر منافع خود با کشور دیگر تعارف ندارد بر همین اساس است که در عالم سیاست دوستی و دشمنی ها نسبی است و هر کشوری که منافع ایران را تامین کند قابل مذاکره است! درد جامعه امروز چپ و راست نیست! می دانید درد چیست؟ درد این است که تکلیف مان با خود مشخص نیست و مهم تر اینکه تکلیف برخی مسئولان با جامعه مشخص نیست!

مسئولان دچار دوگانگی شده‌اند و در عرصه خصوصی و عمومی شان دوگانه گفتار و رفتار دارند! وقتی قرار است صندلی‌های مجلس را تصاحب کنند همگی انقلابی می‌شوند اما در هنگام پرداخت هزینه اکثریت در کوچه و پس کوچه‌های شعارها خود را گُم می کنند.

سئوال این است آیا مسئولان نیز به مانند مردم هزینه های مختلف پرداخت می.کنند؟! تعارف را کنار بگذارید و رُک و صریح به مردم بگویید که بین شعار تا عمل فاصله ای عمیق است.

آقای قالیباف؛‌‌ همه تاریخ را مورد نقد و قضاوت قرار داده‌ایم به جزء تاریخ معاصر پس از انقلاب اسلامی که بپذیرید آن هم جای نقد و قضاوت وجود دارد بنابراین مردم حق دارند که ناراحت باشند.

سال‌هاست برخی مسئولان و فرزندان‌شان از سادگی و مهربانی مردم سوء استفاده کرده‌اند و فساد مشکل‌زا شده‌است بر همین اساس در آستانه گام دوم انقلاب، مهم ترین شعار انقلاب اسلامی مبارزه با فساد است!بعد از چهل سال پیام چنین شعاری چیست؟!

آقای قالیباف؛صندلی‌های مجلس مبارک شما و تیم‌تان باشد اما مگر می شود با روش و منش‌های پیشین به نتایج متفاوت رسید؟ بپذیرید که دنیا و روابط موجود در آن تغییر کرده است بپذیرید که مردم به مانند گذشته نیستند و تا حدودی از اعتماد شان سوء استفاده شده است! بپذیرید هر قدمی که جامعه برای همراهی در انتخابات برای تغییر برداشته است آن قدم با گام مناسب پاسخ داده نشده است! نه مسئولان و نه مردم آرزوی جمعی ندارند و به تعبیری همراهی و هماهنگی در خواست و مطالبات وجود ندارد بر همین اساس جابجایی اشخاص روی صندلی ها چاره کار نیست! زیرا برخی مسئولان توان مدیریت کردن اطرافیان خود را ندارند چطور و چگونه می‌خواهند جامعه را مدیریت کنند؟

فراموش نشود واژگان اصولگرایی، اصلاح طلبی، اعتدال و …هزینه شده است اکنون هم به دنبال هزینه کردن واژه انقلابی‌گری هستیم اگر این واژه هم بی اثر شود آن گاه چه باید کرد؟

سئوال این است سردار سلیمانی به چه دلیل مورد احترام سلایق مختلف جامعه بود؟از طرفی تحقیق کنید به چه دلایلی در شهرهای کشور هواداران و طرفداران گِرد یک کاندیدا حضور پیدا می‌کنند؟آن‌ها درد منافع ملی ندارند بلکه دردهای نان و آب دارند و این واقعیت یک آسیب جدی است که اگر وارد مجلس شدید باید به آن توجه داشته باشید.

آقای قالیباف؛ کلاس کار مجلس شورای اسلامی را تقلیل داده‌اند و بدون در نظر گرفتن کلان نگری به دنبال حمایت کننده‌ای هستند که با تغییر قدرت، نان و آب شان کم نشود! مسیر را عوض کنید و از تاریخ و سرنوشت دیگران عبرت بگیرید تا با لعن و نفرین بعدها صندلی‌های بهارستان را ترک نکنید.

پایگاه خبری پرتوی البرز

Leave A Reply

Your email address will not be published.

معادله رو حل کنید *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.